Lämmössä

köysilepääkivasti.KohPoda.jpg

Krabi

Upein kokemus Krabin lomalta oli ehdottomasti se, kun menimme Koh Hong nimiselle paratiisisaarelle. Päivä alkoi kuitenkin pelaamalla golfia hotellin yhdeksänreikäisellä par-3 kentällä. Reilun tunnin kestäneen kierroksen jälkeen aamupala maistui todella hyvin ja päivä oli valmis lähtemään käyntiin. 

KohPoda.pitkähäntävene.JPG

Lähtö saarelle tapahtui aamupalan jälkeen pitkähäntäveneellä. Aurinko paistoi ja odotukset olivat korkealla. Kun olimme olleet veneessä jonkin aikaa, tuuli yltyi. Aallokon takia kastuimme kohtuullisen pahasti. Merivesi oli kuitenkin lämmintä, joten kastuminen ei haitannut puolen tunnin venematkan aikana. Simple Bag ei piitannut lainkaan pienestä roiskeesta, mutta kameran jättäminen hotellille oli oikea ratkaisu.

Saarelle saavuttua maksoimme pääsymaksun virkamiehille, koska saarella oli myös kansallispuisto. Koh Hong saarella oli myös laguuni, jonne pääsi kajakeilla. Kävi kuitenkin ilmi, että kovan tuulen takia kajakeilla ei saanut mennä laguuniin, joten päätimme olla vuokraamatta niitä.

laukku.palmu.KohPoda.JPG

Päivä jatkui snorklaamisen merkeissä. Koralleja oli ihan rannan tuntumassa, joten kaloja oli todella paljon. Saaren kallioseinämät estivät tuulen virtaamisen rannalle, joten snorklaaminen ja valkoisella rantahiekalla oleilu oli mukavinta.

Takaisin hotellille päästyämme, kävimme vielä pulahtamassa uima-altaalla virkistykseksi ennen iltatenniksen peluuta. Niin uima- kuin tennisvarusteet kulkivat hyvin Simple Bagissä. Loistavaa lomapäivää täydensi herkullinen illallinen hotellin intialaisessa ravintolassa.

 

- Antti, 26.12.2017

 

 
Sköne NyComment